/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ O șoferiță s-a pomenit cu roata în groapă. Incidentul a avut loc chiar în centrul Capitalei

missing
27 martie 2018, ora 19:27

„-Este adânc? Un metru și 20, un metru și 40 are”.

„Mergeam ca oricare șofer, regulamentar. Și la un moment dat am dat în groapa asta. Sigur că m-am speriat. Deja am anunțat poliția. Vedem care sunt urmările”.

Șoferița este nemulțumită de faptul că, deși șoferii sunt somați să plătească la timp toate taxele de drum, problemele rămân nerezolvate: „Este dezastruos. Taxele sunt plătite la timp. Ce ține de șoferi respectăm tot, dar ce fac persoanele care sunt responsabile de drumuri. Este un semn mare de întrebare”.

În ședința de ieri a Primăriei, șeful Direcției generale transport public, Vitalie Butucel, a spus că, în total, sunt aproximativ 900 mii de metri pătrați de drum care au nevoie de reabilitare, iar bani sunt puțini și le va ajunge doar pentru jumătate.

Imagini / redactor: Vlad Coroban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram