/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Surpriză de la vechiul locatar. O femeie a găsit un obuz în noul său apartament

missing
27 martie 2018, ora 18:39

„A depistat un obuz, preliminar, din cele examinate de forțele de ordine care s-au deplasat la fața locului, grupa operativă a IP Râșcani și geniștii, obuzul este din timpul Uniunii Sovietice. A fost ridicat de către geniști și îndreptat la centrul criminalistic pentru a fi supus unei expertize,” ne-a declarat Natalia Stati, ofițer de presă la Poliția Capitalei.

Obuzul a fost păstrat de fostul proprietar al apartamentului, care ar fi fost ofițer în armata sovietică. Femeia a îngrijit de bătrân mai mulți ani, dar nu a știut ce păstrează acesta în casă. Bătrânul a decedat la începutul acestei luni. Polițiștii au precizat că obuzul nu prezenta vreun pericol pentru locatarii casei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram