Celebrul caligraffitician Pokras Lampas va face parte din juriul concursului moldovenesc de artă stradală „Un Pic De Love”.

love22
Foto: Anton Bistrov

Pe lângă faimoșii artiști de artă stradală, precum moscoveanul  Kostya ZMOGK, daneza NADA, juriul concursului „Un Pic De Love” îl va avea ca membru și pe  celebrul Pokras Lampas.

Pokras este bine cunoscut nu doar printre amatorii de caligraffitti și artei contemporane, dar și în lumea designului și a modei. La invitația casei de modă Fendi, Pokras a pictat enormul acoperiș al legendarului  „Colosseo Quadrato” — „Palatul civilizației  italiene”din Roma. De asemenea, Pokras a creat șabloane pentru colecția de haine pentru bărbați a ilustrului designer belgian Dries Van Noten, a mai lucrat și cu YSL și Lamborghini.  O altă operă a lui Pokras, care impresionează prin magnitudine, este pictura murală din tunelul de pietoni „Atrium”, care s-a deschis în toamna lui 2017.

După video-ul postat de Iurii Dudi și după ce «Афиша Daily» a luat un interviu cuprinzător cu eroul „Noii Rusii”,  publicul lui Pokras a devenit și mai vast. Vă reamintim că artiștii autohtoni pot participa la concursul „Un Pic De Love” până la 3 aprilie.  Suntem în căutarea unui desen care ar putea înfrumuseța enormul perete de fier vis-a-vis de Muzeul de istorie, de lângă Biblioteca Națională.  Juriul va selecta câștigătorul online.

Mai multe detalii despre concurs vedeți aici.

premii2

Compania Orange susține această inițiativă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente