/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Zumbreanu își caută adjuncți. A fost lansat concursul pentru funcţiile de director-adjunct al CNA

missing
27 martie 2018, ora 13:09

Pentru a fi selectat, candidatul trebuie să întrunească criteriile prevăzute de art.8 alin. (4) al Legii cu privire la Centrul Naţional Anticorupţie:
– să deţină cetăţenia Republicii Moldova şi domiciliu pe teritoriul ei;
– să aibă capacitate deplină de exerciţiu; studii superioare juridice;
– o vechime în muncă în domeniul juridic de cel puţin 10 ani;
– să se bucure de o reputaţie ireproşabilă;
– să nu fie, în ultimii 2 ani, membru al vreunui partid politic, să nu fie angajat în cadrul organelor permanente ale vreunui partid politic; să nu aibă antecedente penale şi să cunoască limba de stat.

Candidații interesați trebuie să depună personal dosarul de concurs, care va conţine:
– copia buletinului de identitate;
– copiile diplomelor de studii şi ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecţionare profesională şi/sau de specializare;
– copia carnetului de muncă;
– scrisoare de recomandare;
– certificatul medical F 086E;
– cazierul judiciar Şi declaraţia pe propria răspundere precum că nu este şi nu a fost în ultimii 2 ani membru al vreunui partid politic, nu este şi nu a fost angajat în cadrul organelor permanente ale vreunui partid politic.

Potrivit Legii CNA, „în exercitarea atribuţiilor sale, directorul este asistat de doi adjuncţi, numiţi în funcţie de Parlament, la propunerea directorului, pe perioada mandatului directorului. Selectarea candidaţilor la funcţia de director adjunct se face în bază de concurs, organizat de către director, în procesul de evaluare fiind atraşi reprezentanţi ai societăţii civile sau ai mediului academic.”

Dosarele pot fi depuse până la data de 11 aprilie, ora 17.00, la sediul CNA, subdiviziunea de resurse umane. (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 198). Pentru informaţii suplimentare, candidaţii pot contacta responsabilul de la resurse umane la numărul de telefon 0 22 257 303, T. Donciu.

Amintim că, Bogdan Zumbreanu este șeful CNA, iar vicdirectorii instituției Vadim Cojocaru și Cristina Țărnă și-au prezentat demisia cu câteva săptămâni înainte de a le expira mandatul. Țărnă în octombrie anul trecut, iar Cojocaru săptămâna trecută.

Mai jos citiți regulamentul concursului:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram