Un polițist a găsit în mall un portofel cu 4 000 euro, iar un bărbat a încercat să îl păcălească. Cui aparțineau banii

Un polițist din Iași a găsit un portofel plin cu bani, într-un mall din oraș. Bărbatul se afla în timpul liber, când a descoperit uitat pe o canapea din centrul comercial un portofel cu 3.500 de euro și 1.600 de lei, scrie Ziarul de Iași.

În acel moment, un bărbat a pretins că el este deţinătorul portofelului. Luat la întrebări însă la întrebări nu a putut să spună exact câți bani se aflau în interior. Polițistul și-a dat seama că acesta încerca să îl păcălească.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au declarat că poliţistul ieşean a demarat verificările pentru a stabili cine este proprietarul portofelului, anunţând totodată şi dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi cu privire la acest aspect.

Nu după mult timp, poliţistul a identificat deţinătorul portofelului: un tânăr, de 20 ani, care venise la cumpărături pentru nuntă cu viitoarea sa soţie.

Poliţiştii i-au transmis tânărului ca pe viitor să fie mai atent la bunurile de valoare pe care le are asupra sa, pentru a nu deveni ţinta hoţilor.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.