Doi indivizi, reținuți în capitală pentru păstrare și consum de substanțe narcotice

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al capitalei cu vârsta de 29 de ani a fost reținut de oamenii legii în parcul Valea Morilor din capitală pentru consum de droguri. Potrivit oamenilor legii acesta manifesta un comportament neadecvat, iar ulterior asupra tânărului a fost depistat un plic în care se afla o substanță vegetală necunoscută. Un alt individ suspect în vârstă de 35 de ani a fost stopat de oamenii legii pe o stradă din sectorul Buiucani al capitalei. Acesta, de asemenea, avea un pachețel cu masă vegetală necunoscută.

Ambii au fost escortați la Inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Conform legislației penale în vigoare suspecții reținuți riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.000 lei la 13.000 lei sau închisoare de până la 2 ani.

Este de menționat că, Poliția Capitalei a dispus intensificarea patrulărilor străzilor în vederea prevenirii și combaterii criminalității stradale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...