Dodon, lipsit de orice scrupule: Și-a decorat realizatorii filmului „Istoria Moldovei” cu înalte distincții de stat. „Sunt mândru că am venit cu o asemenea inițiativă”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon își decorează realizatorii filmului documentar despre „Istoria Moldova” cu „înalte distincții de stat”. Șeful statului se arată „mândru” că a venit „cu o asemenea inițiativă” și le-a reușit să realizeze un film „în care să fie redată adevărata istorie a poporului nostru”.

„Am decis să confer înalte distincții de stat echipei care a depus o muncă enormă în vederea realizării filmului documentar din trei episoade „Istoria Moldovei”. În premieră, în Republica Moldova a fost realizat un film în care să fie redată adevărata istorie a poporului nostru și toate evenimentele prin care a trecut neamul moldovenesc din cele mai vechi timpuri până în prezent”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook cu aproximativ o oră înainte de lansarea celui de-al treilea episod al filmului.

„Sunt mândru că am venit cu o asemenea inițiativă și ne-a reușit să elaborăm acest film valoros care este un tezaur pentru toți cetățenii, inclusiv, pentru generațiile viitoare”, a mai scris acesta pe rețeaua de socializare mulțumind echipei pentru receptivitate și munca depusă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...