Ești Social Media Manager sau faci parte dintr-un Startup? Învață cum să analizezi și să dezvolți o pagină de Facebook

sergiu

Real Time Data and Metrics este seminarul care adună toate persoanele interesate de Marketing Digital și promovare online. Ești Social Media Manager, faci parte dintr-un Startup sau administrezi o pagină de Facebook?

iHUB Chișinău te invită pe 12 aprilie să obții informații esențiale despre promovarea în mediul online.

Majoritatea experților susțin că peste 90% din toate datele din lume au fost create în ultimii ani, în mare parte cu ajutorul rețelelor de socializare. Informațiile pe care le oferă acestea sunt foarte importante pentru a-ți înțelege audiența (preferințele și comportamentul), iar Real Time Data and Metrics te va ajuta să structurezi și să analizezi corect mulțimea de cifre și statistici pe care le găsești pe o pagină de Facebook. Seminarul va fi condus de către Sergiu Cocieru, specialist în domeniul digital la Zenith Media Moldova, agenție de publicitate care face parte din grupul Vivaki.

Ce vei învăța la acest seminar:

# Cum setezi corect publicul țintă?
# Ce este o campanie pe Facebook și cum să creezi Lead Ads?
# Ads Manager – cum să analizezi datele?
# Ce conținut trebuie să distribui?
# Cum menții publicul interesat?

sergiu cocieru

Sergiu Cocieru este specialist în domeniul digital, cu o experiență de patru ani în această industrie. Și-a început cariera în calitate de Digital Media Manager la Vivaki Moldova, fiind promovat apoi ca Șef de Departament la Zenith Media Moldova. În cariera sa, a adus performanțe remarcabile în promovarea online a mai multor companii din țară, printre care Nestle, Coca Cola, Samsung și Purcari, iar din martie 2017 este implicat în toate strategiile digitale, implicându-se la nivelul strategic, în calitate de Analist Digital.

Biletele pot fi achiziționate aici Mai multe detalii despre eveniment găsești pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente