Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

evenimente

E început de săptămână, iar asta înseamnă că toată energia și timpul pe care îl avem trebuie orientat spre lucruri utile care ne vor face săptămâna întreagă mult mai frumoasă. Echipa #diez a selectat cele mai bune evenimente pentru ziua de marți, 27 martie.

#Discutam despre Identitatea Parlamentului RM

Pe 27 martie, la ora 19:00, la iHUB Chisinau sunteți invitați la prezentarea studiului de caz a Ghidului de Identitate a Parlamentului RM.

Organizatorii vor fi bucuroși să răspundem tuturor întrebărilor apărute în grupurile Social Media în Culise și Marketing Moldova despre proces, decizia asupra culorilor, complexitatea semnului, dar și alte întrebări care pot apărea pe parcurs.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Târgul de Cariere Chișinău [primăvară 2018]

Pentru cei care își caută un loc de muncă și vor să-și „coloreze” cariera cu experiențe noi și inedite, atunci Târgul de Cariere din această primăvară este locul unde neapărat trebuie să ajungă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Școala de Primăvară „Integrarea Europeană și Economia UE”

Vrei sa afli mai multe despre Uniunea Europeana? Despre instituțiile Europene si cum se iau deciziile in UE? Care este starea de lucruri în mai multe sectoare ale economiei UE? Vrei sa stii ce reprezinta Acord de Asociere cu UE si beneficii oferă Moldovei?
Atunci, vino la Școala de Primavară Jean Monnet „Integrarea Europeană și Economia UE” .

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 27 martie 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebită. Ești invitat și tu să vii alături de ei ca să învățați împreună.

Agenda evenimentului și alte detalii găsiți AICI!

#De vorbă cu Emma

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov.
Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca

Mai multe detalii găsești AICI!

#PASAGER ÎN TRENUL TERORII 2D

the-commuter-4

În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, și se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente