/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Primărița nu-l vrea înapoi. Radu a atacat decizia Judecătoriei Chișinău de a-l repune în funcție pe Gamrețchi

missing
26 martie 2018, ora 18:33

Primărița susține că chiar dacă instanța superioară va decide repunerea lui Gamrețchi în funcție, ea nu va admite ca el să revină la Primărie.

Am atacat în instanță această decizie. Sunt surprinsă de tupeul acestor persoane, care încalcă legea și pretind să dețină funcții publice în continuare. Atâta timp cât voi fi în funcția de primar interimar, voi lupta cu acest fenomen, absolut anormal și voi depune efortul ca această persoană să nu fie reangajată la Primăria municipiului Chișinău,” a declarat Silvia Radu, primar interimar Chișinău.

Igor Gamrețchi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul parcărilor cu plată. Deși, inițial, judecătorii i-au interzis să dețină vreo funcție publică, magistrații de la Curtea Supremă de Justiție au anulat această interdicție. Respectiv, Gamrețchi a decis să se întoarcă la muncă. Anterior, el a declarat că așteaptă decizia oficială a Primăriei, dar a refuzat să comenteze declarația Silviei Radu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram