/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Peste 90 de echipe! Număr record de participanți la unicul campionat de asamblare a puzzle-urilor din Moldova

missing
26 martie 2018, ora 11:51

Locul I în categoria amatori a fost cucerită de echipa „Циклобутан”, asamblând imaginea în doar 31 minute și 40 secunde, astfel înregistrând un nou record. Pe locul II s-au situat fetele din echipa „Powerpuff girls” cu un rezultat de 51 minute și 57 secunde. Bronzul i-a revenit echipei „Our team” care au asamblat imaginea în 56 minute și 46 secunde.

Și cei din categoria profesioniști au fost rapizi, necătând la nivelul ridicat de dificultate a puzzle-urilor. Locul I a fost ocupat de trei fete din Brașov, România, care au format echipa „PuzzlePuff Girls” și s-au descurcat cu imaginea în 43 minute și 35 secunde. Pe locul II s-au situat cei din echipa „CUC” cu un rezultat de 46 minute și 40 secunde. Iar locul III a fost ocupat de „Assassin’s team”, care au asamblat imaginea complexă în 54 minute și 15 secunde.

Puzzle Day Castorland este la cea de-a cincea ediție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram