/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ „Ardem, adio!” Majoritatea celor decedați în incendiul din Kemerovo sunt copii

missing
26 martie 2018, ora 10:51

Una din victimele identificate este Tatyana Darsalia, 37 de ani, director adjunct pentru activitatea educațională și profesoară de limbă engleză la Gimnaziul nr. 17 din Kemerovo.

Maria M., de 13 ani, și mama ei Polina

Corespondența dintre Maria M., în vârstă de 13 ani, care a reușit să-și informeze prietenii despre incendiu și să-și ia la revedere, a făcut înconjurul rețelelor sociale. Ultima intrare pe pagina fetei a fost un mesaj cu mulțumiri celor din jur. Împreună cu ea a murit și mama ei – Polina M. în vârstă de 33 de ani.

Maia E, 12 ani

Statutul acesteia pe rețeaua de socializare Vkontakte „Acesta este sfârșitul” a devenit profetic.

Victoria P.

Vika P. este un alt copil care a murit în acest incendiu teribil. Fata s-a descris ca veselă și sociabilă, iar hobby-ul principal al acesteia este dansul.

Veronica P.

Veronica P. era prietenă cu Victoria P și a mers la o plimbare la mall împreună cu ea. Pe pagina ei sunt o mulțime de fotografii cu fratele ei mai mic.

Vilena C, 11 ani

Vilena de vârstă de 11 ani era prietenă cu Veronica și Victoria, iar în acea zi de duminică ea a mers la mall cu prietenele ei.

Victoria, 5 ani, și tatăl său, în vârstă de 31 de ani

Ruslana A., de cinci ani, și mama ei Yana

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram