(video) Actrița porno Stormy Daniels povestește despre relația sa sexuală cu Donald Trump într-un interviu difuzat la o oră de vârf

stormy-daniels-trump

Starleta Stormy Daniels a dezvăluit, într-un interviu în cadrul emisiunii 60 Minutes că a avut o relație sexuală cu Donald Trump în anul 2006, iar ulterior a fost amenințată fizic atunci când a vrut să dezvăluie acest lucru. Dezvăluirile, cu toate că nu au fost „neașteptate” pentru multă lume ar putea să-l pună pe Donald Trump într-o situație și mai incomodă.

Potrivit AGERPRES, în cursul interviului, Stormy Daniels a afirmat că a avut o relaţie sexuală cu magnatul imobiliar în iulie 2006, în timpul unui turneu de golf în apropierea Lacului Tahoe, o regiune turistică între California şi Nevada.

Actriţa şi omul de afaceri ar fi rămas în contact timp de un an, mai ales pentru că, după cum a afirmat, Donald Trump a amăgit-o cu un loc în cadrul emisiunii de televiziune „The Celebrity Apprentice”, promisiune rămasă neonorată.

CLICK PE FOTOGRAFIE pentru a vedea interviul complet:

2121

Stormy Daniels a subliniat că nu a avut alt raport sexual cu omul de afaceri după întâlnirea de la Lacul Tahoe.

Actrița a mai spus că a fost pe punctul de a dezvălui întâmplarea într-o revistă contra unei sume de 15 mii de dolari. Amenințată însă de avocatul lui Trump, Donald Cohen, publicația a refuzat să publice articolul.

La câteva săptămâni după aceea, actrița a fost abotdată de un necunoscut într-o parcare în timp ce era împreună cu fetița sa de doi ani.

„Lasă-l în pace pe Trump. Uită această poveste”, i-ar fi spus necunoscutul. „Este o fetiţă foarte drăguţă”, ar fi continuat el uitându-se la copil. „Ar fi păcat să se întâmple ceva cu mama ei”, ar fi insistat acesta, înainte de a pleca.

În cadrul interviului aceasta a spus că relația a fost consesuală, și nu ar fi în contextul mișcării #Metoo, menționând că nu este o victimă.

În 2006 şi 2007, anii când, potrivit acesteia, s-au aflat în contact, magnatul newyorkez era deja căsătorit cu Melania Trump şi devenise tată pentru a cincea oară, tânărul Baron fiind născut în martie 2006.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente