/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Participă la Târgul de Cariere. Te așteaptă peste 1.500 de locuri de muncă

missing
26 martie 2018, ora 09:25

Locuri de muncă se găsesc în domenii precum Servicii & BPO, Auto & Au-tomotive, Retail, IT & Software, Financiar, Industria Alimentară, Asigurări, Recrutare, Contabilitate & Audit, Bănci, Turism, Consultanță, Producție & Tehnică, Telecom și multe altele.

Sunt disponibile peste 1.500 de locuri de muncă, programe de internship și voluntariat. Organizatorii așteaptă la cea de-a 13-a ediție a Târgului de Car-iere Chișinău 4.000 de participanți.

Un specific al târgului din această primăvară este prezența a numeroase companii și bănci din domeniul Financiar, între care EY Moldova, Moore Stephens sau PwC Moldova.

Acestor companii li se vor alătură și o serie de instutuții publice din Republica Moldova, dintre care Ministerul Finanțelor, Banca Națională a Moldovei, Moldtelecom, dar și ONG-uri și asociații non-guvernamentale.

Printre participanți se numără și câteva companii din România. Spre exem-plu, SCC Services (firmă de IT & Software din Iași), are 20 de oferte deschise pentru poziția de Operation Support Analyst. În descrierea jobului, se arată că sunt acceptați candidați care pot să lucreze de la distanță (de acasă). Almaviva Services este un alt angajator din Iași care caută colegi pentru Call Center.

Companiile vor organiza interviuri pe loc, iar doritorii vor putea beneficia și de consiliere în carieră. Intrarea la eveniment este liberă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram