‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgenții economici autohtoni sunt invitați la Expoziția „Moldova Prezintă”

Agenții economici autohtoni sunt invitați la Expoziția „Moldova Prezintă”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 15-17 iunie 2018, orașul Brașov din România va găzdui expoziția „Moldova Prezintă”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov, Primăria Municipiului și Consiliul Județean Brașov.

Expoziţia „Moldova Prezintă” este o proiectare a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, scopul acesteia fiind de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova pe piețe externe.

Evenimentul se va desfășura în Brașov, județ care ocupă locul 2 în topul celor mai sigure orașe din România după PIB-ul crescut și rata șomajului scăzută și tot locul 2 în topul celor mai vizitate orașe din România. Localitatea are 22 666 agenți economici activi, cifra de afaceri constituie 9 miliarde euro.

La expoziţie sunt invitați să participe: producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate sectoarele economiei naționale (domeniul agro-alimentar, textile, mobilă, tehnică și utilaje, aparate elctrice, articole de uz casnic) întreprinderi mici şi mijlocii, gospodării țărănești, meşteşugari, asociaţii de antreprenori, organizaţii non-guvernamentale. Aceștea pot depune o cerere de participare până la data de 10 mai curent.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›