joi, 28 martie, 2024
19.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeBayer, menționată cu diplomă de gradul III și trofeu de bronz pentru fungicidul Profiler WG...

Bayer, menționată cu diplomă de gradul III și trofeu de bronz pentru fungicidul Profiler WG 71

Recomandate

Reprezentanţa Companiei „BAYER” a fost menționată în cadrul Concursului internațional „Util pentru Moldova” cu diplomă de gradul III și trofeu de bronz pentru produsul sistemic de protecție Profiler WG 71.

Fungicidul Bayer pentru combaterea manei la viţa de vie a fost nominalizat la categoria „Producători și comercianți de produse fitosanitare, fertilizanți și substraturi nutritive, destinate complexului agroindustrial”.

Concursul s-a desfășurat în cadrul Expoziției internaționale specializate de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial Moldagrotech (spring), în perioada 14-17 martie 2018.

Decernarea învingătorilor Concursului „Util pentru Moldova” a avut loc sâmbătă, 17 martie, în incinta Pavilionului Central. La el au participat 18 agenți economici cu 36 de mostre, atât autohtoni cât și de peste hotare

Profiler WG 71 reprezintă o combinație optimă a două substanțe active cu o eficacitate de lungă durată în prevenirea şi combaterea manei la vița de vie. Activitatea sa este cu precădere preventivă, având o eficacitate foarte ridicată şi un efect îndelungat atât în cazul manei pe frunze, cât şi pe ciorchini.

Pentru mai multe informații despre produs accesați următorul link.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Advertoriale