/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Atenție călători! Punctele de trecere la frontiera cu Ucraina și România, activează în regim normal

missing
25 martie 2018, ora 10:32

Amintim că debarcaderul a fost nefuncțional pe parcursul zilei de sâmbătă, 24 martie, din cauza ridicării nivelului de apă în râul Nistru, iar PTF Iserlia din cauza blocării drumurilor de acces pe teritoriul Ucrainei.

Poliția de frontieră recomandă participanților la traficul transfrontalier, înainte de a porni la drum să consulte aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport. Să nu ezite să contacteze LINIA VERDE – 022 259 717 pentru a fi informați din timp despre situația la frontieră. Ajunși în punctele de trecere să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram