(video) În Moldova se lansează „Cedric’s car”, un nou serial animat. Cum poți contribui la dezvoltarea proiectului

collage

Studioul de producție Kurilov Group lansează un nou proiect. „Cedric’s Car” este un serial animat de format scurt în care este relatată istoria unui automobilist obsedat de mașina sa. Serialul descrie într-o manieră comică obsesiile tipice ale automobiliștilor, care sunt la fel în toată lumea.

Cedric’s Car este un proiect care vine cu o serie de videouri despre oamenii care au mașini. În special este vorba  despre mai multe categorii de șoferi pe care le putem observa pe străzi. Indiferent de modul de viață ales, vârstă sau profesie, filmulețe cu o durată de 2 minute vă vor oferi o doză de emoții pozitive.

Studioul deja a lansat primul episod care este disponibil în exclusivitate pentru susținătorii proiectului pe platforma de crowd-funding Patreon. Pentru toți cei care sunt curioși să vadă episodul pilot îl pot găsi aici, devenind patron al proiectului. Toți cei care au devenit patroni vor avea acces exclusiv la toate materialele produse inclusiv episoadele noi.

Din moment ce se va aduna suma necesară, autorii promit să realizeze câte un video lunar. Ei de asemenea își propun să creeze o comunitate prin intermediul căreia urmează să discute cu publicul, care va putea oferi idei noi pentru următoarele episoade.

„Prin intermediul acestei platforme, încercăm să creăm o comunitate a susținătorilor animației de la noi care sunt pe de o parte audiența țintă a serialului și pe de altă parte co-finanțatorii proiectului”, a menționat Alexandru Kurilov, regizorul și producătorul proiectului.

Urmăriți progresul proiectului pe Facebook și Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente