Poziția Moldcell cu privire la anunțul vânzării: „Compania continuă să presteze servicii și să extindă rețeaua”

17883827_10158540081625475_2422629632870837501_n
Foto: Facebook/Moldcell

Turkcell, liderul operatorului turc de telefonie mobilă, își va vinde unitățile din Kazahstan și Moldova în acest an, a declarat joi directorul executiv al companiei, Kaan Terzioglu. Compania din Moldova a venit cu o reacție la această noutate.

„Declarațiile directorului general al companiei Turkcell despre faptul că Moldcell va fi vândut în 2018 înseamnă că Moldcell va avea alți proprietari. Compania Moldcell continuă să presteze servicii de înaltă calitate, să investească în extinderea continuă a rețelei și cele mai noi tehnologii, precum și să pună la dispoziția clienților săi cele mai atractive și avantajoase oferte”, au declarat reprezentanții companiei din Moldova.

CEO-ul Terzioglu, la o conferință de presă din Istambul, a declarat că firma va analiza opțiunile strategice pentru unele unități care nu sunt evaluate corect.

Operatorul de telefonie mobilă Kcell din Kazahstan, precum și omologul său Moldcell care operează în Moldova aparțin operatorului de telecomunicații nordice Telia Company și societății mixte Fintur, Telcia cu Turkcell.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente