12:19:14 28.03.2024
Stiri

Maia Sandu oferă DETALII despre negocierile cu PPDA cu privire la candidatul comun pentru funcția de primar general: „Pentru că există deja un candidat…”

Politică 24.03.2018 11:28 Vizualizări4394 Autor: Ziarul National
Maia Sandu oferă DETALII despre negocierile cu PPDA cu privire la candidatul comun pentru funcția de primar general: „Pentru că există deja un candidat…”


Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, va fi, cel mai probabil, sprijinit de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Maia Sandu să câștige scrutinul electoral pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

„Vreau să abordez subiectul privind alegerile din municipiul Chișinău. Mai multă lume se întreabă de ce nu avem o decizie finală în raport cu acest subiect. Noi am discutat cu colegii din Chișinău și cu cei din Consiliul Național Politic al PAS și s-a stabilit că e foarte important să păstrăm unitatea forțelor autentic proeuropene, antioligarhice, în contextul alegerilor parlamentare. Asta însemnând să avem unitate și în cadrul alegerilor din municipiul Chișinău”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii sale de pe Facebook.

Citește și: Unul dintre fruntașii PAS crede că în politică NU există noțiunea de întoarcere a „DATORIEI”: „Nimeni nu trebuie să decidă pentru mine și să-mi spună că acesta e candidatul care trebuie VOTAT”

Lidera PAS a lăsat să se înțeleagă că formațiunea pe care o conduce îl va sprijini pe „candidatul anunțat” - Andrei Năstase.

Citește și: DECLARAȚIE // „În interiorul PAS, cel mai probabil, s-a luat deja decizia ca Andrei Năstase să fie susținut. Astfel, socialiștii vor obține VICTORIA în capitală”

„Pentru că există un candidat anunțat, domnul Andrei Năstase, liderul PPDA, Consiliul a stabilit că e important să urgentăm crearea blocului. Suntem deschiși ca în următoarele zile să clarificăm lucrurile, astfel încât să anunțăm o decizie comună atât pentru crearea blocului electoral, cât și pe alegerile din municipiul Chișinău. Trebuie să spun că am înregistrat progrese semnificative în discuțiile cu PPDA și chiar credem că e foarte aproape această decizie comună”, a adăugat politiciana.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md