/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Armata a scos din nămeți mașinile blocate şi accidente. Militarii au muncit până la patru dimineața

missing
24 martie 2018, ora 11:40

Instituția menționeaz că, în toate unităţile militare ale Armatei Naţionale sunt formate echipe mobile, dotate cu tehnică specială, pregătite să intervină pentru acordarea ajutorului necesar.

Militarii au activat toată noaptea până la ora 4.00, 24 martie. Ministrul Apărării Eugen Sturza şi comandantul Armatei Naţionale, generalul de brigadă Igor Cutie, s-au deplasat la faţa locului pentru inspectarea lucrărilor de deblocare şi deszăpezire pe traseul naţional M14.

La moment toate echipele mobile și tehnica din dotare au revenit în locurile de dispunere permanentă și sunt gata să intervină, la solicitare, din nou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram