„Îmbrățișări basarabene” și seară de film. Ce evenimente organizează studenții basarabeni din Oradea pentru a marca centenarul Unirii

poze-video-fotografii-eveniment-marsul-unirii-pentru-basarabia-e-romania-12-octombrie-2014-bucuresti-unirea-romaniei-cu-republica-moldova-19

Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni din Oradea, organizația ce reprezintă interesele tinerilor basarabeni care-și fac studiile la Oradea, organizează un șir de activități prin care sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire.

ASEB-ul a început festivalul cultural „Zilele Basarabiei” printr-o cauză nobilă, și anume donare de sânge, apoi pentru a distinge atmosfera, aceștia vor organiza „Basarabian Party”, urmând „Hora Unirii” și nu în ultimul rând „Îmbrățișări Basarabene” și vor încheia festivalul cu „Seara de Film Basarabean”.

De menționat faptul că „ASEB-ul organizează în ultimul timp tot mai multe evenimente la care este implicată comunitatea orădeană, participând cu mare drag”, a declarat Președintele ONG-ului Viorel Furculiță.

29345692_1134683960007997_213378731_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente