/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat într-un șanț. Patru persoane, transportate la spital

missing
23 martie 2018, ora 18:29

Accidentul rutier a avut loc vineri după amiază și s-a produs pe traseul dintre localitățile Ialoveni și Costești. Potrivit poliției, șoferul de 61 de ani care se afla la volanul microbuzului, în timp ce se deplasa spre Costești, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, nu s-a isprăvit cu conducerea a derapat de pe traseu și s-a inversat într-un șanț.

În urma accidentului au avut de suferit patru pasageri dintre care doi minori de 16 și respectiv 17 ani, care au fost internați la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău și 2 maturi(34 și 53 ani) care sunt internați în Spitalul de Urgență.

Potrivit unui comunicat al centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a avut de suferit și șoferul microbuzului, însă acestuia i s-a acordat ajutor medical la fața locului, unde au intervenit trei echipe de asistență medicală urgentă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram