/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Jizdan a convocat celula de criză a salvatorilor. Evitați deplasările în sudul și centrul țării

missing
23 martie 2018, ora 16:48

În cadrul ședinței șeful IGSU general–maior Mihail Harabagiu a raportat situați operativă din țară, în urma precipitațiilor abundente. Potrivit datelor furnizate din teritoriu au fost deblocate patru localități în care accesul era dificil. În satele Șamalia, Antonești, Baimaclia și Enichioi din raionul Cantemir, drumurile locale au fost impracticabile pentru câteva ore, iar în teren au lucrat echipele specializate de deszăpezire.

Conform informațiilor operative salvatorii și pompierii au fost alertați în 11 situații de risc pentru deblocare mijloacelor de transport. În localitatea Bulboaca raionul Anenii Noi, pompierii au deblocat o ambulanță, care urma să ajungă la pacient. Salvatorii au intervenit în forță pe trasee din raioanele Comrat, Cantemir, Anenii Noi Vulcănești, Hâncești și Cahul.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să evite deplasările în sudul și centrul țării în scopul evitării situațiilor excepționale. În caz de situații de risc persoanele pot apele serviciile 901, 902 și 903

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram