Unicul campionat de asamblare a puzzle-urilor din Moldova revine. Care sunt regulile de participare

unnamed

Sunteți invitați duminică, pe 25 martie, la Tekwill (str. Studenților 9/11) unde va avea loc cea de-a cincea ediție a unicului campionat de asamblare la viteză a puzzle-urilor din Moldova „Puzzle Day Castorland 2018”. În jur de 100 de echipe se vor întrece în acest joc de logică, în total, fiind aproape 400 de participanți înregistrați la campionat. Startul va fi dat la ora 12:00.

Regulile campionatului sunt foarte simple: pentru asamblarea unui puzzle format din 500 de piese, participanții au la dispoziţie două ore. Prima echipă care reuşeşte să asambleze imaginea – iese învingătoare. La campionat pot participa copiii de la 7 ani, iar la aceeași masă pot fi atât copii, cât și adulți, acesta fiind un eveniment de familie.

În cadrul campionatului sunt două categorii: amatori și profesioniști. Diferența dintre acestea este complexitatea imaginii, numărul pieselor și timpul-limită rămânând la fel. În fiecare categorie vor fi desemnate câte trei echipe câștigătoare, în total fiind șase premianți, care vor primi premii din partea partenerilor.

Organizatorul campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day Castorland 2018” este portalul mama.md – cel mai popular forum pentru femei din Moldova.

Sunteți așteptați duminică, 25 martie 2018, începând cu ora 12:00, la adresa str. Studenților 9/11,Tekwill, pentru ca să reflectați unicul campionat de asamblare la viteză a puzzle-urilor din Moldova „Puzzle Day Castorland 2018”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente