/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Explozie la o uzină chimică din Cehia: Cinci dintre victime sunt români

missing
23 martie 2018, ora 11:23

Potrivit informaţiilor obţinute de Ambasada României la Praga, încă două dintre victimele exploziei au fost identificate ca fiind cetăţeni români. Astfel, numărul cetăţenilor români decedaţi în urma tragicului eveniment a urcat la cinci în acest moment”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Autoritățile cehe au demarat o anchetă privind explozia de la uzina chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou. Ea este în curs de desfăşurare.

Amintim că, cel puţin şase oameni au murit în urma unei explozii ce a avut loc, joi, la uzina chimică Unipetrol din oraşul Kralupi nad Vltavou, situat în nordul capitalei Cehiei, a relatat presa locală, citată de site-ul postului BBC News.

Mai multe persoane au fost grav rănite, prezentând arsuri pe suprafaţa corpului. Reprezentanţii uzinei Unipetrol au precizat că explozia s-a produs în urma unui incendiu izbucnit la un rezervor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram