Fii voluntar la Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri „Steaua”. Contribuie la dezvoltarea creativității și intelectuală a adolescenților

23509084_1449277438519518_2228175487072912173_o

Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri „Steaua” are nevoie de voluntari pentru a lărgi spectrul intereselor copiilor și de a aduce ceva nou, interesant pentru copii. De exemplu, lucrul cu lemnul, robotehnica, jocul de dame și șah, ping pong, dans și limbi străine, arta vorbirii și teatru. 

Scopul principal al Centrului este de a atrage copiii ce provin din familii social vulnerabile, copii aflați în situație de risc, pentru a le oferi asistență gratuită în timpul zilei. Centrul de zi asigură copiilor îngrijire, programe educative și distractive, consiliere – pe timpul zilei, urmând ca seara să se întoarcă acasă.

Acum câțiva ani, centrele de dezvoltare timpurie a copiilor din Capitală puteau fi numărate pe degete. Însă în ultimii ani, numărul acestora a crescut. Centrele dezvoltă capacități creative, artistice de comunicare și socializare. Aici copii își fac noi prieteni, devin colegiali și receptivi la problemele altora. Își dezvoltă motorica, logica , plasticitatea la cercul de dans.

Cei care doresc să se alăture echipei, pot trimite CV-ul la adresa de mail [email protected]În schimb, vei obține o experiență de neuitat și diplomă de voluntariat.

Vizitează pagina de Facebook a Centrului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente