/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Consilierul PDM, care a tamponat mortal un minor și a fugit de la locul accidentului, trimis în judecată

missing
23 martie 2018, ora 09:42

Tragedia a avut loc pe 25 februarie 2018, pe strada centrală din satul Corjeuţi, raionul Briceni. Impactul a fost atât de violent, încât minorul a decedat pe loc, iar inculpatul şi-a continuat drumul, deplasându-se la domiciliul său, unde şi-a parcat maşina, după care s-a culcat.

La scurt timp acesta a fost reţinut, iar la demersul procurorilor – plasat în arest preventiv, unde se află şi în prezent.

Dacă va fi recunoscut vinovat de cele incriminate, inculpatul riscă de la patru la opt ani închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la patru la cinci ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram