/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Într-o săptămână toate ambulanțele din Moldova vor purta inscripția 112 în loc de 903

missing
23 martie 2018, ora 07:42

Centrele de sănătate, ale medicilor de familie, spitalele urmează să informeze populația despre un nou număr unic pentru apelurile de urgență.

„La moment, suntem în proces de implementare a măsurilor pentru a asigura aplicarea însemnelor 112 până la 28 martie 2018. În termenul stabilit vor fi aplicate însemnele pe toate unitățile de transport al serviciului sanitar din țară”, a declarat Diana Blanaru, ofițer de presă la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Până la data de 28 martie autocolantele cu însemnele 112 urmează să fie aplicate pe aproximativ 900 de unități de transport ce aparțin tuturor serviciilor de urgență din Republica Moldova – salvare, pompieri, poliție, serviciul gaze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram