06:50:45 19.03.2024
Stiri

Mesajul DISCRET al fiicei lui Andrei Gheorghe!

Monden 22.03.2018 17:40 Vizualizări2111 Autor: Ziarul National


Mesajul DISCRET al fiicei lui Andrei Gheorghe! sursa: google.ro

Moartea lui Andrei Gheorghe a lăsat în urmă multă durere! Cea mai afectată este familia prezentatorului. Acesta avea o fiică din prima căsnicie, pe Anastasia, și trei copii vitregi, din a doua căsnicie cu Petruța, de care a divorțat în 2014.

Anastasia, fiica cea mare, este devastată de moartea tatălui său, și cu greu își găsește cuvinte pentru a vorbi de el. Deși traversează o perioadă grea, tânăra a găsit puteri de a scrie un mesaj pe o rețea de socializare.

Fata a transmis un mesaj prin care cere discreție în cazul morții lui Andrei Gheorghe. Mai mult de atât, ea a explicat că nu dorește să fie publicate în mediul online imagini cu părintele ei decedat.

Îmi doresc ca imaginea publică a tatălui meu să rămână așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele sale. Imaginile de după trecerea lui în neființă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzațional și nu face niciun serviciu publicului românesc. (…) Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate și vă rog să îi tratați trecerea cu demnitate. Eu cred că merită”, a scris Anastasia Gheorghe.

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md