13:45:06 19.03.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „În interiorul PAS, cel mai probabil, s-a luat deja decizia ca Andrei Năstase să fie susținut. Astfel, socialiștii vor obține VICTORIA în capitală”

Partide/Comunicate 22.03.2018 14:40 Vizualizări2347 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „În interiorul PAS, cel mai probabil, s-a luat deja decizia ca Andrei Năstase să fie susținut. Astfel, socialiștii vor obține VICTORIA în capitală”


Președintele Partidului Mișcarea „Antimafie”, Sergiu Mocanu, susține că, cel mai probabil, reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au luat deja decizia ca să nu o înainteze pe Maia Sandu la funcția de primar general al capitalei, dar să-l sprijine pe liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

Potrivit lui Mocanu, lidera PAS este obligată să-și înainteze candidatura, pentru că în caz contrar candidatul socialiștilor, Ion Ceban, va deveni primar general.

„Dacă Maia Sandu declară mâine - poimâine sprijinul pentru Năstase, atunci alegerile din Chişinău sunt pierdute pentru dreapta politică şi nu mai are rost să mai faceţi vreun efort, pentru că Andrei Năstase nu trece în turul doi. Deci, dacă nu merge Maia Sandu în campanie electorală, în turul doi trece Silvia Radu şi Ion Ceban”, a declarat ieri Sergiu Mocanu, în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.

De asemenea, fostul consilier prezidențial afirmă că aceste alegeri din municipiul Chișinău reprezintă o mare oportunitate pentru PAS și Maia Sandu, chiar dacă va pierde.

„Dacă merge în campanie, indiferent câştigă sau pierde, reuşeşte să consolideze roca asta tare în jurul căreia putem construi o armată de rezistenţă neclientelară împotriva regimului Dodon - Plahotniuc care stă să vină”, a a adăugat Mocanu, citat de adevărul.md.

Amintim că PAS a anunțat astăzi că nu a luat o decizie în privința înaintării unui candidat propriu sau privind susținerea lui Andrei Năstase. Reprezentanții PAS au precizat că mai întâi trebuie finalizate discuțiile cu privire la formarea unui bloc comun pentru alegerile parlamentare din toamnă, după care se va veni cu o decizie cu referire la alegerile din municipiul Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md