(foto, video) Usain Bolt vrea să devină fotbalist? Atletul va participa la primul său antrenament cu echipa Borussia Dortmund

12
Foto: sinfoniadegol.cl

Atletul jamaican, Usain Bolt, care a cucerit 8 titluri olimpice, va participa la un antrenament cu echipa germană Borussia Dortmund. Acest lucru a fost posibil datorită sponsorului comun Puma.

Antrenamentul la care va participa atletul este preconizat pentru vineri, 23 martie. Pe contul său de Twitter, Bolt a postat o fotografie în echipamentul „bondarilor”  și a scris „BVB, pregătește-te pentru vineri”

Ca răspuns la fotografia postată, Borussia Dortmund a publicat o fotografie unde a confirmat că Bolt va participa la antrenamentul deschis al echipei, iar intrarea va fi limitată.

Usain Bolt este sprinterul cărui îi aparțin recordurile mondiale la proba de 100 m și 200 m. Iar împreună cu coechipierii lui, a devenit campion la proba de ștafetă 4 × 100 m.

În anul 2008, acesta a devenit primul atlet după Carl Lewis care a câștigat toate aceste trei probe la o singură ediție a Jocurilor Olimpice și primul om din istorie care a înregistrat recorduri mondiale la toate trei discipline, la aceeași Olimpiadă.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente