A fost identificată a doua victimă, bărbatul care trecea pe alături în momentul exploziei din centrul capitalei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliția a fost identificat bărbatul care a decedat în urma exploziei din magazinul aflat la intersecția străzilor Armenească cu Alexei Mateevici, acum două zile. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 40 ani, locuitor al capitalei.

Inițial, Direcția de Poliție a mun. Chișinău, a solicitat ajutorul cetățenilor, în contextul identificării bărbatului decedat în urma exploziei din 20 martie, rugând persoanele care dețin informații despre identitatea lui, să le comunice la numărul de telefon 902, (022) 254705 sau 078011101.

Vedeți și: (VIDEO) Explozie în centrul capitalei. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite după explozia unei grenade

Printre semnalmentele caracteristice oferite de oamenii legii era specificat: „vârsta 50-55 ani, înălțimea 165 cm, fața ovală, purta ochelari, păr mediu, corpolența slabă, îmbrăcat în pulover de culoare albastră, blugi negri, scurtă neagră cu glugă de culoare sură, cicatrice pe umărul drept”.

Amintim că cel care a provocat explozia, decedând la fața locului, a fost identificat la câteva ore după incident. Acesta s-a dovedit a fi un chișinăuian în vârstă de 50 de ani, cu antecedente penale. Bărbatul ar fi luat zece pachete de țigări pe care a refuzat să le achite, după care a detonat o grenadă.

Citiți și: Filmul exploziei din centrul capitalei: Un bărbat a refuzat să achite zece pachete de țigări, iar celălalt trecea pe alături fiind răpus de explozie


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...