/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Un bărbat a decedat, iar altul se află în stare gravă la spital, după ce au fost bătuți cu cruzime

22 martie 2018, ora 12:19

Potrivit poliției, aflați în stare de ebrietate, cei patru bărbați erau în casa răposatului când între ei s-a iscat un conflict și s-au luat la bătaie. Doi bărbați de 25 și 36 de ani le-au aplicat multiple lovituri proprietarului casei și amicului sau, ulterior aceștia au fost transportați la spital.

Proprietarul casei de 36 de ani a murit la spital în urma traumelor primite, iar oaspetele său de 35 de ani se află în stare gravă fiind diagnosticat cu traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, fracturi ale oaselor ambelor mâini și multiple vânătăi.

Ceilalți doi bărbați de 25 și respectiv 36 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore. Ei riscă de la 12 la 15 ani de închisoare pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care au provocat decesul victimei.

În prezent poliția a deschis o cauză penală pe acest caz și încearcă să afle care a fost motivul conflictului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram