04:09:56 19.03.2024
Stiri

După aproape cinci ani de MISTER TOTAL, fostul manager al lui Schumacher RUPE TĂCEREA. Care este, de fapt, starea marelui campion. „Trebuie să se ştie ADEVĂRUL”

Sport 22.03.2018 11:20 Vizualizări2683 Autor: Ziarul National
După aproape cinci ani de MISTER TOTAL, fostul manager al lui Schumacher RUPE TĂCEREA. Care este, de fapt, starea marelui campion. „Trebuie să se ştie ADEVĂRUL”


Familia fostului pilot de Formula Unu Michael Schumacher, care a suferit un grav accident la schi, în 2013, a făcut un anunţ de ultimă oră despre starea acestuia şi i-a lăudat pe fanii răbdători. Pe de altă parte, fostul manager al campionului a criticat decizia rudelor de a nu vorbi despre starea de sănătate a lui Schumi.

Schumacher, de şapte ori campion mondial în Formula 1, a suferit grave leziuni ale creierului, după un accident la schi, petrecut în Alpii Francezi, în decembrie 2013, scrie dailystar.co.uk, citat de gandul.info.

Pilotul german a fost plasat în comă indusă medical, timp de şase luni, după care a fost mutat într-un centru de reabilitare, unde şi-a recăpătat cunoştinţa, în iunie 2014.

Medicii au spus că fostul campion F1 al Ferrari şi McLaren ar fi murit, dacă nu ar fi purtat o cască de protecţie. În iunie 2014, Schumi, în vârstă de 47 de ani, a fost mutat în casa familiei sale din Elveţia, unde primeşte îngrijire non-stop.

Familia sa apreciază atitudinea fanilor. Actualul manager al sportivului, Sabin Kehm, a declarat: „Ce vă pot spune este că familia apreciază empatia fanilor. Oamenii înţeleg că starea sa de sănătate nu poate fi făcută publică”.

Fanii lui Schumacher interacţionează des pe pagina de Facebook a pilotului, rugând familia să ofere detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Potrivit unui studiu realizat de Wheels24, 58% dintre fanii lui Schumacher ar vrea să ştie dacă este bine. Mai mult, colegii şi prietenii acestuia au cerut familiei să fie mai transparentă, cu privire la evoluţia medicală a lui Schumacher.

Willi Weber, fostul manager al lui Schumacher, a criticat mereu familia pentru lipsa de comunicare. Potrivit acestuia, fanii merită să ştie „adevărul”. „Este foarte trist pentru fanii lui Schumacher să nu ştie nimic despre sănătatea lui. De ce să nu ştie?”

Starea de sănătate a lui Schumacher rămâne un mister total, dar moştenirea sa sportivă nu poate fi contestată. Asul Formulei 1 a renunţat la competiţii în 2006, după ce s-a clasat pe locul secund, în spatele lui Fernando Alonso, cu doar 13 puncte, în încercarea de a câştiga al optulea titlu mondial.

În 2010, Schumacher a trecut de la Ferrari la Mercedes. Acesta deţine un record de şapte titluri F1 şi 91 victorii, care îl transformă în legenda incontestabilă a Formulei Unu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md