Îți dorești o experiență interesantă? Fii voluntar și petrece un an în Marea Britanie

vuecover090113-1-web

Tools for self reliance este o organizație de caritate din Regatul Unit, înființată în 1980. Misiunea acestora este de a contribui la reducerea sărăciei în Africa prin colaborarea cu organizațiile partenere și susținătorii din Marea Britanie pentru a le permite oamenilor să construiască mijloace de trai viabile și durabile.

Voluntarii  vor fi în sediul din Netley Marsh, care este aproape de Southampton. Tools for Self Reliance este compus dintr-o echipa de 7 lucrători. Are aproximativ 780 de voluntari în Marea Britanie, dintre care 130 sunt la sediul Netley Marsh.

Câteva exemple de sarcini pentru voluntari:

#Renovarea (curățarea) sculelor de mână sau mașină

#Verificarea echipamentelor

#Reamenajarea mașinii de cusut

#Ambalarea mașinii de cusut

Aceste sarcini vor necesita o colaborare cu pensionarii din comunitatea locală, cu persoane din alte țări și cu persoane din diverse medii, ocazional cu tineri din școlile și colegiile locale și adulți cu dificultăți de învățare.

Informații practice: Voluntarul va locui într-o casă cu cinci dormitoare, care se află în același loc ca și Tools for Self Reliance. Voluntarii vor avea propriul lor dormitor, dar vor împărți zonele comune cum ar fi bucătăria, baia și salonul cu ceilalți voluntari. Există biciclete disponibile pentru voluntari. Voluntarul va lucra de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00, cu o pauză de ceai de 30 de minute la orele 11.00 – 11.30 și un oră de prânz între orele 13.00 – 14.00. Îndemnizația este de 65 de lire sterline pe săptămână. Veți primi un concediu anual de 25 de zile pentru un proiect de 12 luni plus toate sărbătorile naționale.

Această experiență va permite voluntarilor să dobândească de competențe practice de rezolvare a problemelor și de lucru în echipă.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici .

Acest apel este adresat locuitorilor din Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CVul și o Scrisoare de Motivare (ambele în limba engleza) la adresa de e-mail [email protected] până în 28/03/2018, menționând în subiect „EVS UK”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente