09:32:00 19.03.2024
Stiri

PAS amână luarea unei DECIZII cu privire la candidatului pentru funcția de primar general. Maia Sandu vrea mai întâi să FINALIZEZE discuțiile cu PPDA de creare a blocului electoral

Politică 22.03.2018 09:18 Vizualizări2548 Autor: Ziarul National
PAS amână luarea unei DECIZII cu privire la candidatului pentru funcția de primar general. Maia Sandu vrea mai întâi să FINALIZEZE discuțiile cu PPDA de creare a blocului electoral


Consiliul Național Politic al Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, nu a luat, deocamdată, o decizie cu privire la înaintarea unui candidat al formațiunii la funcția de primar general al capitalei.

Conducerea PAS afirmă că mai întâi trebuie finalizate discuțiile cu Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA) în privința creării blocului electoral pentru alegerile parlamentare din toamnă, iar ulterior se va discuta și despre candidatul la Primăria Chișinău.

„Consiliul Național Politic al PAS a discutat în ședința de ieri, 21 martie 2018, situația politică cu privire la alegerile locale anticipate din Chișinău privind înaintarea candidatului unic din partea forțelor proeuropene antioligarhice. PAS conștientizează importanța alegerilor din Chișinău și a câștigării acestora de un candidat proeuropean.

Totodată, PAS înțelege rolul său fundamental de consolidare a tuturor forțelor sănătoase din societate pentru realizarea aspirațiilor comune ale tuturor cetățenilor - aducerea țării noastre pe făgașul normalității, libertății și bunăstării.

Drept urmare a ședinței de ieri, CNP a hotărât să amâne adoptarea deciziei cu privire la candidatul la primărie până la finalizarea discuțiilor cu PPDA privind mecanismul de creare a blocului electoral pentru alegerile parlamentare din 2018 - moment esențial pentru R. Moldova”, se arată în comunicatul de presă al PAS.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md