/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Ambasadorul rus, convocat din nou la MAE

Prognoza meteo: Pe 22 martie ne așteaptă temperaturi modeste și scăzute

22 martie 2018, ora 08:10

În nordul țării vremea va fi destul de rece, dar cerul se va menține senin de-a lungul zilei. Dimineața se vor înregistra -8 grade, iar la orele amiezii -1 grad.

În centru vremea va fi schimbătoare și geroasă. Dimineața va fi posomorâtă cu -6 grade în termometre, iar la amiază va fi senin și se vor înregistra 1 grad.

Vreme instabilă va fi și în sudul țării. Dimineața va fi senină cu -4 grade, dar până la prânz norii se vor înmulți și vom avea parte de 2 grade.

Cer senin vom avea și în capitală, totuși temperaturile rămân modeste. La noapte se vor înregistra -3 grade, iar pe timp de zi vor fi -2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram