Vină la Târgul de Cariere cu CV-ul unde poți obține un job, dar și un bilet la Festivalul Electric Castle. Grăbește-te să te înscrii

tdc sibiu 2-21

Peste 50 de angajatori va participa pe 27-28 martie, intre orele 10:00 – 17:00, la Târgul de Cariere din Chișinău. Evenimentul se va desfășura la Palatul Național „Nicolae Sulac” și se adresează atât persoanelor cu puțină experiență, cât și celor ce au dobândit cunoștințe solide în diferite domenii de activitate.

Vor fi prezentate posturi vacante în asa domenii precum Servicii & BPO, Auto & Automotive, Retail, IT & Software, Financiar, Industria Alimentară, Asigurări, Recrutare, Contabilitate & Audit, Bănci, Turism, Consultanță, Producție & Tehnică, Telecom și multe altele.

Un specific al acestei ediții este prezența a numeroase companii și bănci din domeniul Financiar, între care EY Moldova, Moore Stephens sau PwC Moldova.

Lista băncilor participante la Târg este Moldova Agroindbank, Victoriabank, Moldindconbank.

Acestor companii li se vor alătură și o serie de instutuții publice din Republica Moldova, dintre care Ministerul Finanțelor, Banca Națională a Moldovei, Moldtelecom, dar și ONG-uri și asociații non-guvernamentale.

Printre participanți se numără și câteva companii din România. Spre exemplu, SCC Services (firmă de IT & Software din Iași), are 20 de oferte deschise pentru poziția de Operation Support Analyst. În descrierea jobului, se arată că sunt acceptați candidați care pot să lucreze de la distanță (de acasă). Almaviva Services este un alt angajator din Iași care caută colegi pentru Call Center.

Kaufland, Draxlmaier, SCC Services, VEO Worldwide Services, Maspex, SylvianCare, Rabota.md, Velmart, Green Hills, Stefanini, Philip Morris, British American Tobacco, Magenta, EvW Holding, Studio Modena, HR Consulting, Triumf, MTeam, IAW, Adm in Moldova, Enter, ALC, Sorste, Volan Sea, Parkopedia, Gas Natural Fenosa, Gaus, Rangval Services, ACF Global, Residence Hotels, MG Tec Grup, Let’s work international Belgia, Metro, Pehart Tec Grup,

Netex Consulting și-au anunțat prezența la Târgul de Cariere Chișinău, pe 27-28 martie, la Palatul Național “Nicolae Sulac”.

Tinerii care sunt în căutare de programe de Internship se pot adresa companiei Maspex, care oferă un program de internship în această vară și Philip Morris International. Aceasta din urmă vine la TdC Chișinău cu programul de internship plătit SMART START, ce se adresează studenților din ultimul an de studii sau celor care au absolvit cu un an în urmă.

#Workshop gratuit: Cum să treci de un interviu cu succes?

Să ai un CV bun e doar primul pas pentru a obține un job. Mai urmează și treapta importantă a interviului. Cum să arăți? Ce să spui? Ce să nu spui? Să zâmbești sau nu? Să oferi intrebări sau să taci? Să vorbești mult sau să fii laconic? La toate aceste întrebări vor răspunde specialiștii companiei International Travel Network, la workshopul gratuit organizat la TdC Chișinău.

Seminarul va avea loc în a doua zi de târg, pe 28 martie, de la ora 14.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, de aceea înscrierile se fac AICI.

#Participă la Tombola EC și câștigă un abonament la Festivalul Electric Castle!

În acest an, toți participanții la evenimentul din 27-28 martie au ocazia să participe la o tombolă ce le va da șansa să câștige un abonament gratuit la îndrăgitulul festival de muzică din România, Electric Castle.

Organizatorii Târgului de Cariere Chișinău oferă, prin acest premiu, o experiență de neuitat la Castelul Banffy de la Bonțida (lângă Cluj-Napoca), acolo unde se desfășoară a șasea ediție a Electric Castle, între 18-22 iulie. Printre artiști și trupele anunțate deja se numără Jessie J, Groove Armada, London Grammar, Damian Marley, Mura Masa și mulți alții.

Urmărește toate noutățile despre TdC Chișinău AICI.

TDC Fb Ad Girl

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente