Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.03.2018

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare ale Parlamentului

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare ale Parlamentului

Moțiunea simplă asupra politicii interne în domeniul sănătății și protecției sociale a populației, realizate de ministrul sănătății, muncii și protecției sociale, Svetlana Cebotari va fi examinată la ședința Parlamentului din 30 martie. Decizia a fost luată la ședința Biroului permanent de astăzi.

Biroul permanent a mai aprobat suplimentul ordinii de zi a ședințelor plenare ale Parlamentului pentru perioada 22-23 martie 2018.

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine se regăsesc modificări și completări la Legea privind declararea utilității publice pentru lucrările de interes național de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcția Ungheni – Chișinău, Legea cu privire la veterani, Codul contravențional și Codul de procedură penală, precum și ratificarea Convenției poștale universale și a Protocolului ei final.

În ședința de vineri deputații vor examina modificarea anexei la Legea pentru aprobarea Listei unităților ale căror terenuri destinate agriculturii rămân în proprietatea statului (proiectul Chișinău Arena). Totodată, Parlamentul urmează să aprobe Strategia de dezvoltare a societății civile pentru perioada 2018-2020 și Planul de acțiuni pentru implementarea Strategiei, precum și raportul cu privire la activitatea Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova în anul 2017, anunță  Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus