/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Conferință cu scântei și oaspeți „nepoftiți”. Primărița de Colonița se plânge că liberalii fac presiuni

missing
21 martie 2018, ora 19:00

Au strigat și s-au acuzat la nesfârșit. Așa a arătat conferința de presă, organizată de primărița de Colonița, Angela Zaporojan, la care urma să se plângă că este presată de liberali. Și asta pentru că mai mulți consilieri PL, care nu au fost invitați la eveniment, au venit să-și exprime poziția. Scandalul este alimentat de faptul că primărița refuză să semneze un contract de vânzare a unui teren de 5 hectare unor persoane care ar fi afiliate liberalilor.

„Sunt șase hotărâri de judecată care îmi spun că procedez corect”, a menționat Angela Zaporojan, primar de Colonița.

„Azi avem prima zi de campanie electorală. Uitați-vă cum a început în satul Colonița”, spune Viorel Ghimpu, consilier PL, Colonița.

„Tot dezmățul acesta, tot ce se întâmplă, se datorează doar familiei Ghimpu”, a declarat Angela Zaporojan.

„Doamna primar, în mod intenționat, denigrează familia noastră, că noi am fost cei care am susținut-o în campania electorală. Ce a făcut țiganul în prima zi când a ajuns la putere? L-a spânzurat pe tatăl său. Așa face și Angela Zaporojan”, a replicat Dumitru Ghimpu.

Liberalii au adus și pancarte. Ei o acuză pe primăriță că ar fi repartizat ilegal mai multe loturi de teren. De partea cealaltă, Angela Zaporojan spune că aceștia ar fi pus la cale mai multe scheme de privatizare a terenurilor.

„În 2010, este cumpărat acest lot de Ghimpu Dumitru, și vândut la o săptămână unei companii. – Eu am dreptul să cumpăr. Asta e verișoara, acesta este fratele. Îl ține până în 2010, ca și pe celălalt lot. În 2010, pe 22 februarie, iarăși îl cumpără Ghimpu Dumitru”, spune Zaporojan.

„Cum poate un consilier care nu e angajat în câmpul muncii să procure iazul?”, a mai replicat Zaporojan.

„A vândut mișelește unde e terenul acesta, vizavi de hanul lui Vasile, unde sunt toate comunicațiile”, a menționat Dumitru Ghimpu.

Au sărit scântei timp de mai bine două ore, până când organizatorii s-au văzut nevoiți să pună capăt scandalului, rugându-i să părăsească sala.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram