/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Poliția cere ajutorul în identificarea trecătorului decedat în urma exploziei de pe strada Armenească

missing
21 martie 2018, ora 14:31

Persoanele care deţin informaţii despre identitatea bărbatului, sunt rugate să le comunice la numărul de telefon 902, (022) 254705 sau 078011101.

Semnalmente caracteristice victimei: Vârsta 50-55 ani, înălţimea 165 cm, faţa ovală, purta ochelari, păr mediu corpolenţa slabă, îmbrăcat în pulover de culoare albastră, blugi negri, scurtă neagră cu glugă de culoare sură, cicatrice pe umărul drep.

Amintim că, marți în jurul orei 11, la un magazin din centrul Chișinăului a avut loc o explozie. Un bărbat în vârstă de 50 de ani care ar fi încercat să cumpere mai multe pachete cu țigări, iar când vânzătoarea l-a rugat să plătească, din mâna sau rucsacul acestuia a căzut un obiect care a explodat. Urmare a deflagrației, a murit el, dar și un trecător. O a treia persoană a fost transportată la spital cu diverse răni. Deocamdată poliția nu a identificat ce anume a explodat. Oamenii legii au pornit un dosar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram