(VIDEO) Un troleibuz a rămas blocat pe bd. Ștefan cel Mare din capitală. În total, salvatorii au intervenit în 16 ori în ultimele 24 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un troleibuz a rămas blocat în seara zilei de ieri pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, iar salvatorii au intervenit în forță pentru a debloca mijlocul de transport, care îngreuna circulația pe artera principală a capitalei. Tot de intervenția pompierilor a fost nevoie și în localitatea Bâc a municipiului Chișinău, unde un autobuz de rută a derapat în pantă.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de urgență al MAI au reușit în timp scurt să deblocheze mijlocul de transport. În urma deciziei luată de conducerea IGSU pe parcursul nopții salvatorii și pompierii au patrulat cu tehnică de tracțiune sporită segmentele de drum dificile din partea de nord și sud a țării. Scopul acestora a fost de a debloca mijloacele de transport împotmolite și de a monitoriza starea traseelor.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 16 situații de risc pentru deblocarea și tractarea mijloacelor de transport. Lucrările au avut loc pe traseele și drumurile locale din raioanele Ungheni, Căușeni, Anenii Noi, Soroca, Ialoveni, Nisporeni, Cahul, municipiile Bălți și Chișinău, dar și UTA Găgăuzia.

Conform Administrației de Stat a Drumurilor la lucrările de curățare au fost implicate 454 unități de tehnică și 620 persoane, fiind împrăștiate 3.748 tone de material antiderapant. Situația din țară în continuare este strict monitorizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...