/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Explozia din centrul Chișinăului. Momentul deflagraţiei, surprins de camerele de supraveghere

missing
20 martie 2018, ora 21:23

Din imagini poate fi observată doar una din victimele tragicului incident – un trecător în vârstă care se afla în preajma magazinului când s-a produs deflagrația. Aceste a fost străpuns de schijele explozibilului, cade pe o mașină din preajmă, iar apoi se prăvălește pe zăpadă.

Reamintim că, un bărbat a intrat într-un magazin cu un explozibil pe care la detonat. Urmare a deflagrației, a murit el, dar și un trecător. O a treia persoană a fost transportată la spital cu diverse răni. Deocamdată poliția nu a identificat ce anume a explodat. Oamenii legii au pornit un dosar penal. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 11, la un magazin aflat în imediata apropiere de cimitirul de pe strada Armenească. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să cumpere mai multe pachete cu țigări, iar când vânzătoarea l-a rugat să plătească, din mâna sau rucsacul acestuia a căzut un obiect care a explodat. Mai multe detalii găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram