/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Noi detalii despre explozia din centrul Chișinăului: Bărbatul era în conflict cu familia, iar soția l-ar fi alungat de acasă

missing
20 martie 2018, ora 16:23

Potrivit unui martor, bărbatul care a provocat explozia din magazinul alimentar locuia pe strada Bernadazzi, a fost alungat de acasă, iar în ultimele zile, acesta a locuit în stradă. El a venit la magazin pentru a-și lua țigări în datorie, însă vânzătoarea l-ar fi refuzat.

„Soția l-a alungat de acasă… În cadrul unui scandal, ar fi venit poliția, iar aceștia l-au dat afară din casă. Ultimele patru zile le-a trăit prin omăt. A venit la magazin… Fetele cică au chemat Bercutul care au vrut să-l imobilizeze…. Grenada nu pot să spun de unde a luat-o, pentru că la noi, poți avea acasă și din 1992. Polițistul de sector trebuia să nu-l alunge afară, pentru că el avea dreptul la o cameră. Trebuia să-l ducă la un azil. Soția mea l-a văzut înainte de explozie. Bine că ieșit cu 5 minute înainte (n.r de explozie)”, a declarat o cunoștință a victimei.

Reamintim că, un explozibil neidentificat a fost detonat în această dimineață la ieșirea dintr-un magazin alimentar de la intersecția străzilor Armenească și Mateevici din Chișinău. Doi bărbați au decedat pe loc. Este vorba de un trecător care se afla în preajmă și cumpărătorul care a adus explozibilul în magazinul alimentar. Mai multe detalii despre incident puteți GĂSI AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram