/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/UPDATE/ Împușcături la o școală din statul Maryland, SUA. Două persoane, împușcate mortal

missing
20 martie 2018, ora 16:09

Update 16:02 Potrivit The Anon Journal: S-a confirmat decesul a doi oameni și faptul că alți șase sunt răniți.

Potrivit NBC Washington, biroul șerifului a confirmat că o investigație este în desfășurare privind împușcăturile dintr-un liceul Great Mills, Maryland. Incidentul a avut loc în această dimineață (ora locală). Aceeași sursă scrie că au fost raportate mai multe victime.

O elevă care se află în școală a scris următorul mesaj pe Twitter: Bună Twitter. Sunt în școala Great Mills HS. Cel mai probabil că intrarea este blocată, iar cineva deja e mort. Rugați-vă pentru noi.

Biroul Sheriff-ului din județul St Mary a confirmat pe Twitter „incidentul” de la Școala de la Great Mills și a cerut părinților să nu-și ducă copiii la școală. Alte detalii nu sunt raportate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram