Silvia Radu le-a cerut agenților economici să curățe zăpada din fața sediilor

Ninsorile din aceste zile au scos pe străzi peste 500 de muncitori din cadrul primăriei, care sunt antrenați în deszăpezirea orașului. Chiar dacă se lucrează în regim non-stop, ninsoarea abundentă face dificilă curățarea străzilor și trotuarelor în termen scurt. Iată de ce primarul interimar general Silvia Radu vine cu un apel către agenții economicii și îi îndeamnă să curețe porțiunile de trotuar din preajma sediilor în care activează.
„Chișinăul este al nostru, al tuturor!

Toți trebuie să avem grijă de oraș. De aceea, îi rog pe toți agenții economici să curețe în fața sediilor pe care le au, ajutând astfel și orașul, și cetățenii. Regia Locativ-Comunală este la lucru, în acest moment sunt circa 500 de lucrători antrenați în procesul de deszăpezire. O mobilizare mai bună, forțe suplimentare mai mari vor duce la o curățare și mai eficientă a orașului în care trăim!”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.

Anterior Silvia Radu anunța că pe parcursul nopții trecute la deszăpezirea orașului au lucrat aproximativ 60 de autospeciale și 500 de muncitori. Pe străzile și trotuarele capitalei au fost împrăștiate 533 de tone de amestec antiderapant și 47 tone de sare.

Primarul general interimar a mers aseară să discute cu muncitorii de la Exdrupo, care au lucrat la deszăpezire, ca orașul să fie mai curat, când oamenii ies din casă.

”Este deja o echipa puternică și călită în focul ”luptelor” de până acum. Vor avea 24 de ore de muncă nonstop. Le-am urat și ne-am urat succes”, a mai scris Silvia Radu pe Facebook.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.