/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Situația în țară: Trei ambulanțe, un autobuz școlar, camioane și mașini scoase din nămeți de salvatori

missing
20 martie 2018, ora 08:46

Cele mai multe intervenții ale pompierilor pe traseele din țară au avut loc în municipiul Comrat din UTA Găgăuzia, unde angajații IGSU au deblocat 5 camioane din zăpadă.

De intervenția salvatorilor a fost nevoie și în raioanele Hâncești, Strășeni, Soroca, Telenești, Orhei și municipiul Chișinău.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, la lucrările de curățare a drumurilor au fost implicate 309 unități de tehnică și 649 persoane, care au împrăștiat 1493 tone de material antiderapant.

În continuare situația din țară este monitorizată de angajații IGSU, iar oamenii sunt rugați să apeleze serviciile 901, 902 și 903 în situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram