/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Tragedie la Cirque du Soleil: Un acrobat a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol

missing
18 martie 2018, ora 21:42

Cirque du Soleil a declarat că Yann Arnault era unul dintre cei mai experimentați interpreți de circ. Acesta a muncit în cadrul colectivului 15 ani.

Potrivit directorului Cirque du Soleil, Daniel Lamar, Yann Arnault a devenit al treilea artist care a decedat în istoria de 34 de ani a circului.

În iunie 2013, acrobata de origine franceză Sarah Guillaume Guillard a murit în timpul spectacolului „Ka”. În timpul unui număr acribatic, femeia de 31 de ani a căzut în groapa orchestrei. Aceasta a murit în mașinina ambulanței în timp ce era transportată la spital. Sarah Guillaume Guillaume a fost prima actriță din istoria Cirque du Soleil, care a murit în timpul unui spectacol.

În 2016, tehnicianul Olivier Rochette, care era și fiul co-fondatorului, pregătea setul pentru spectacolul „Luzia” din San Francisco, când a fost lovit de un lift și a murit mai târziu.

Cirque du Soleil a fost fondat în 1984, în Montreal, când trupa era formată din 20 de artiști de stradă. Compania are acum 4.000 de angajați, incluzând mai mult de 1.300 de artiști din aproximativ 50 de țări. Peste 160 de milioane de spectatori din peste 400 de orașe de pe toate continentele au urmărit, până în prezent, spectacolele Cirque du Soleil.

Atenție, imagini ce pot avea un impact emoțional!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram