(video) Bored Panda laudă 12 artiști din Moldova pentru prezența memorabilă la târgul internațional ProWein

12-artists-spent-2500-hrs-of-work-50-kg-of-wool-and-500-needles-to-create-this-5aae6cb028835-png__880

12 artiști moldoveni au lucrat manual timp de peste 2 500 de ore, folosind 500 de ace, sute de mii de lovituri și cusături și peste 50 de kg de lână, pentru a îmbrăca 130 de metri pătrați de pânză pentru a face un stand exclusiv la târgul internațional de vinuri și băuturi ProWein.

Această muncă a artiștilor cât și standul a fost remarcat de site-ul Boredpanda.com. Aceștia au lăudat prezența memorabilă a standului, dar și hărnicia și dibăcia moldovenilor.

„Atunci când moldovenii își pun mintea la ceva, își pun sufletul în ea și adaugă o inspirație, rezultatul poate fi numit doar o „opera de artă”. Fie că este vorba de meșteșuguri tradiționale, mâncăruri locale delicioase sau vinuri remarcabile, oamenii din Moldova sunt cunoscuți pentru hărnicia lor.

În acest an, Moldova are o prezență cu adevărat memorabilă la ProWein, un târg internațional de vinuri și băuturi spirtoase, care are loc în Germania, Düsseldorf. Standul – care găzduiește un număr record de 39 de vinării din Republica Moldova – a fost realizat în întregime din pânză brodată manual și decorată cu ornamente tradiționale”, notează boredpanda.com.

De asemenea, pentru toți cei care au posibilitatea să viziteze târgul a fost făcută și o recomandare de a gusta cele mai noi vinuri din 39 de vinării din Moldova.

Această lucrare unică de artă poate fi văzută și contemplă la ProWein Düsseldorf în perioada 18-20 martie (sala 15, standul G81).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente